Hírek

Gael Garcia Bernal Zorrót alakítja egy futurista feldolgozásában

zorroGael Garcia Bernal Zorrót alakítja a 19. századi történet futurista feldolgozásában, amelyet Jonás Cuarón rendez.

A 20th Century Fox stúdióban már több mint egy évtizede érlelődik a Zorro újjászületésének ötlete. A film most kapott zöld utat: ősszel forgatják a Dominikai Köztársaságban a Pinewood filmstúdióban.

A Z. című akciókalandot a Lantica Media finanszírozza, a film producere Mark Amin és Albert Martinez Martín, vezető producere pedig Cami Winikoff, David W. Higgins és Antonio Gennari.

A közeli jövőben játszódó produkciót a héten kezdődő cannes-i filmfesztiválon mutatják be a potenciális vásárlóknak. A filmet rendező Jonás Cuarón (az Oscar-díjas Alfonso Cuarón fia) a forgatókönyvet is jegyzi.

Garcia Bernal és Cuarón a Desierto című bevándorló thrilleren dolgozott együtt legutóbb. A film a tavalyi Torontói Filmfesztiválon debütált.

A mexikói filmszínész (Anyádat is!, Korcs szerelmek idén a Mozart in the Jungle című tévésorozatban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjat kapott.

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com