Hírek

Gal Gadot a főszereplője és producere egy új romantikus sci-finek

A Meet Me in Another Life című regény adaptációját Gal Gadot felügyeli producerként és ő a főszereplő is.

Csak a napokban jelent meg a Meet Me in Another Life (kb. „Találkozzunk egy következő életben” című regény (Catriona Silvey elsőkönyves írótól), de a megfilmesítésének jogáért máris erős verseny zajlott – írja a Collider. A győztes Atlas Entertainment pedig Gal Gadot Pilot Wave nevű cégével társulva fogja elkészíteni a filmet. Gadot maga producer lesz, és egyúttal ő a főszereplő is.

A regény alapkoncepciója szerint egy férfi és egy nő, Santi és Thora a különböző valóságokban minduntalan összetalálkoznak; a történet a leírás szerint „képzeletgazdag bemutatása annak, milyenek a szerelem különböző megjelenési formái és a választás hogyan változtathat meg mindent.” Néha egymás barátai, néha kollégai, néha szerelmei és néha ellenségei válnak belőlük a számos valóságban , és mindketten arra vágynak, hogy megértsék, miért hozza a sors őket mindegyre egymás útjába.

Még nem tudni, hogy a két produkciós cég mely stúdióval társul, de állítólag erős kötelékeik vannak a Warner Bros. felé; és természetesen még nagy vonalakban sem tudni, mikor mutatják be a filmet, hiszen a projekt hivatalosan még el sem indult egy stúdió égisze alatt.

Viszont sejthető, hogy egy ilyen high-concept fantáziatörténet kiváló platform lehet Gadot számára ahhoz, hogy megmutassa színészi képességeit: a karaktervezérelt, sok és jócskán eltérő érzelmet bemutató dráma igencsak különbözik majd a színésznő eddigi híres munkáitól.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com