Hírek

Gal Gadot csatlakozott Dwayne Johnsonhoz a Red Notice-ban

Igazi sztárparádé lesz a Red Notice, ahol a rekordgázsit, 22 milliót kaszáló Dwayne Johnsonhoz Gal Gadot csatlakozott – olvastuk a The Wrapon.

Sok stúdió versengett a rendező-forgatókönyvíró Rawson Marshall Thurber akciókomédiája, a Red Notice jogaiért, amiket végül a Universal és a Legendary szerzett meg. A filmet 2019 tavaszán kezdik forgatni, a mozikba 2020 júniusába kerül. A történet szerint egy Interpol ügynök a világ legkeresettebb műkincstolvajának nyomába ered. A páros nem először játszik együtt, a Halálos iramban-sorozatban már keresztezték egymás útját.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..