Hírek

Gal Gadot is játszhatta volna Furiosát a Mad Maxben

Gal Gadot majdnem abbahagyta a színészkedést, miután sorra utasították vissza a meghallgatásokon – többek közt a Mad Max: A harag útjáén.

Mielőtt megkapta Wonder Woman szerepét, valószínűleg nem sokan ismerték Gal Gadot nevét. A karrierjét a Batman Superman ellen indította be, amelyben már feltűnt a karaktere – ezután kapott saját filmet is Wonder Woman.

Korábban viszont Gadot majdnem feladta a színészi karrierjét, mert belefáradt, hogy minden nagyobb filmből kiejtik – erről a Hollywood Reporter podcastjában mesélt, amit a Vulture idéz. „Rengeteg nagy szerepre lettem majdnem befutó, de sosem voltam elég híres. Mindig ott voltam én, és ellenem egy nagy név” – mondta. A Mad Max: A harag útja meghallgatásán például Charlize Theronnal kellett megmérkőznie. „Imádom Charlize-t, Patty Jenkins közös pontunk” – utalt Gadot arra, hogy Theron Oscar-díjat kapott a Wonder Woman rendezőjének 2003-as filmjéért, A szörnyért.

Charlize Theron a Mad Max – A harag útjában
Charlize Theron Furiosaként

Gadot mégsem lehet csalódott, hiszen a Wonder Woman sorra dönti meg a rekordokat – a legutóbbi sikereiről itt írtunk.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com