Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Gal Gadot is csatlakozhat Mundruczó Kornél thrillerjéhez

Bradley Cooper szereplése már biztos, Gadottal még tárgyalnak a Deeperről.

Mundruczó Kornél filmje, a Deeper egy űrhajósról szól, akit felbérelnek, hogy merüljön le az óceán legmélyebb pontjára. Őt fogja játszani Cooper. Minél közelebb kerül a célhoz, annál furcsább természetfeletti események történnek vele – írja a Deadline.

Az MGM-nél készülő thrillert Max Landis írta, és ha lezárul az előkészítési fázis, 2018 első negyedévében kezdődik a forgatása. Gal Gadot szereplése elsősorban attól függ, hogy a szintén nemrég véglegesedő Wonder Woman 2 előtt belefér-e neki még egy forgatás. A színésznőt egyébként – szintén Wonder Woman szerepében – Az igazság ligájában láthatjuk legközelebb idén novemberben.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..