Hírek

Gal Gadot szupertitkosügynök lesz egy új franchise-ban

Nyolcszámjegyű összeget ajánlottak a színésznőnek, aki ezzel a bekerült a legnagyobbak közé.

Új kémes franchise indításáról döntött a Skydance Media. A cég hasonló szériát szeretne, mint a James Bond- vagy a Mission: Impossible-filmek, és úgy tűnik, már meg is találták ehhez a főszereplőt Gal Gadot személyében. Ő alakítja a főhőst a Heart of Stone címre hallgató filmben, amely egyelőre még korai fázisban jár.

A stúdió a főszereplőt játszó színésznőn kívül megnevezte a forgatókönyvírókat is: Greg Rucka (A halhatatlan gárda) és Allison Schroeder (A számolás joga) írják majd a szkriptet. A direktor neve még nem ismert, de annyi kiderült, hogy jelenleg is tárgyalnak a producerek Tom Harperrel (Léghajósok) a rendezésről.

Gal Gadot a felkéréssel és a gázsival belépett a legnagyobbak közé, pedig

a filmográfiájából mindössze egyetlen nagyobb szerepet lehet kiemelni: a Wonder Womant.

Az első rész vártnál is nagyobb sikere azonban rögtön beemelte őt a top ligába. Azóta olyan szerepekkel találták meg a színésznőt, mint az egyik legfontosabb karakter Kenneth Branagh Halál a Níluson című filmjében vagy a címszerep a készülő Cleopatra filmben.

Avatar

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés