Hírek

Gal Gadot a Wonder Woman 2.-ben is látható lesz hamarosan

Az idén nyáron bemutatott Wonder Woman igazi sikerfilm lett, így nem csoda, hogy hamarosan a folytatásra is számíthatunk: a legújabb hírek szerint jövő nyáron kezdik el forgatni a Wonder Woman 2.-t. Ám egyéb hírek is keringenek a film körül.

Emlékeztetőül: a Wonder Woman csak az Egyesült Államokban 412.5 millió dollárt hozott a konyhára, míg összességében 821.8 millió dollárért váltottak rá jegyet. Kétséget sem hagy hát maga után, hogy folytatják a filmet. A Wonder Woman 2. forgatását 2018 nyarán kezdik, ismét Patty Jenkins irányításával, a maga, Geoff Johns és Dave Callaham által készített forgatókönyv alapján. Továbbra is Gal Gadot neve fémjelzi a filmet, ám a további szereplők egyelőre még nem ismertek. Hírek szerint a bemutató időpontját is megváltoztatták. Eredetileg ugyanis 2019. december 13-át tűzték ki premiernek, de azóta előrébb hozták a bemutató dátumát. Erre nyomós érvül szolgál, hogy a Disney 2019 decemberére tervezi a Star Wars IX. részének bemutatóját, – így jó taktikának tűnik a döntés.

Patty Jenkins és Gal Gadot a Wonder Woman forgatásán. Fotó: Clay Enos/Warner Bros.
Patty Jenkins és Gal Gadot a Wonder Woman forgatásán. Fotó: Clay Enos/Warner Bros.

Azonban a film előkészületeiről időközben más hírek is szárnyra kaptak.

Eszerint Gal Gadot elhagyja a Wonder Womant, ha nem küldik el a botrányba keveredett Brett Ratnert, akinek cége, a RatPac-Dune Entertaint segített finanszírozni a filmet. Ismeretes, hogy a neves rendezőt és producert több nő is szexuális visszaéléssel vádolta meg, akik közül a legismertebbek Natasha Henstridge és Olivia Munn.

A movieweb.com egy forrása szerint: „Brett rengeteg pénzt keresett a Wonder Woman-nel, köszönhetően annak, hogy segített finanszírozni a filmet. Most Gadot azt mondja, addig nem írja alá a szerződését, amíg nem szabadulnak meg Ratnertől. A színésznő kemény, és kiáll a jogaiért. Gadot tudja, hogy az olyan embereket, mint Brett Ratner a pénztárcájukon keresztül a legkönnyebb megfogni. És persze azzal is tisztában van, hogy a Warner Bros-nak muszáj az ő oldalára állni ebben a témában. Nem készíthetnek olyan filmet a női egyenjogúságról, amelyet egy, a nők kárára elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt férfi támogat.”

A Warner Bros elutasította az erről szóló pletykákat, hivatkozva arra, már korábban bejelentette, hogy minden kapcsolatot megszakított Brett Ratnerrel. Ezek szerint tehát elhárult minden akadály a Wonder Woman 2. forgatása elől.

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com