Hírek

A galaxis őrzői 3. zárja le a történetet

A galaxis őrzői vol. 3. zárja le a mostani csapat történetét; ezt a fejezetet is James Gunn írja és rendezi.

James Gunn, A galaxis őrzői 1. és 2. rendezője készíti a sorozat harmadik részét is – írta meg többek között a Variety. Gunn elmondta: ahogy az első két filmet, úgy a harmadikat is egyszerre írja és rendezi majd. „Sok minden, ami az MCU-ban [Marvel Cinematic Universe] történt az elmúlt körülbelül tíz évben, főképp a Bosszúállók Végtelen háborúját készítette elő. A galaxis őrzői 3. része ezután játszódik majd. Lezárja a jelenlegi csapat történetét és segít továbblendíteni a régi és új Marvel karaktereket a következő évtizedbe” – nyilatkozta.

Gunn jelenleg A galaxis őrzői vol. 2. sajtókörútján vesz részt. A Facebookon közölt bejegyzésével a leggyakoribb várható kérdésnek igyekezett elejét venni – ugyanis mindenki arról faggatta volna, visszatér-e eddigi szerepéhez a harmadik filmben is. Gunn megköszönte a rajongók támogatását is: „olyan támogatók és lelkesek voltatok az elmúlt öt év során, hogy az gyakran a könnyekig meghatott” – mondta.

A rendező azt is kifejtette: szeretete a karakterek iránt mélyebb, mint bárki képzelheti. „Úgy érzem, még több kaland vár rájuk, még többet kell tanulniuk saját magukról és arról a csodálatos, bár néha ijesztő univerzumról, amelyben mind élünk” – mondta. – „És ahogy A galaxis őrzői vol. 1. és vol. 2. esetében, azon leszünk, hogy olyan történetet alkossunk, ami felülmúlja az elvárásokat.

A galaxis őrzői 2. része május 4-én indul a hazai mozikban, a Végtelen háború első fejezete 2018. május elejére várható, A galaxis őrzői vol. 3. pedig 2019. május elejére.

Addig is: nehogy kisétáljatok az új Galaxis őrzői legvége előtt!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya