Hírek

A galaxis őrzői 3. zárja le a történetet

A galaxis őrzői vol. 3. zárja le a mostani csapat történetét; ezt a fejezetet is James Gunn írja és rendezi.

James Gunn, A galaxis őrzői 1. és 2. rendezője készíti a sorozat harmadik részét is – írta meg többek között a Variety. Gunn elmondta: ahogy az első két filmet, úgy a harmadikat is egyszerre írja és rendezi majd. „Sok minden, ami az MCU-ban [Marvel Cinematic Universe] történt az elmúlt körülbelül tíz évben, főképp a Bosszúállók Végtelen háborúját készítette elő. A galaxis őrzői 3. része ezután játszódik majd. Lezárja a jelenlegi csapat történetét és segít továbblendíteni a régi és új Marvel karaktereket a következő évtizedbe” – nyilatkozta.

Gunn jelenleg A galaxis őrzői vol. 2. sajtókörútján vesz részt. A Facebookon közölt bejegyzésével a leggyakoribb várható kérdésnek igyekezett elejét venni – ugyanis mindenki arról faggatta volna, visszatér-e eddigi szerepéhez a harmadik filmben is. Gunn megköszönte a rajongók támogatását is: „olyan támogatók és lelkesek voltatok az elmúlt öt év során, hogy az gyakran a könnyekig meghatott” – mondta.

A rendező azt is kifejtette: szeretete a karakterek iránt mélyebb, mint bárki képzelheti. „Úgy érzem, még több kaland vár rájuk, még többet kell tanulniuk saját magukról és arról a csodálatos, bár néha ijesztő univerzumról, amelyben mind élünk” – mondta. – „És ahogy A galaxis őrzői vol. 1. és vol. 2. esetében, azon leszünk, hogy olyan történetet alkossunk, ami felülmúlja az elvárásokat.

A galaxis őrzői 2. része május 4-én indul a hazai mozikban, a Végtelen háború első fejezete 2018. május elejére várható, A galaxis őrzői vol. 3. pedig 2019. május elejére.

Addig is: nehogy kisétáljatok az új Galaxis őrzői legvége előtt!