Hírek

A galaxis őrzői az új Bosszúállókban

Galaxis Őrzői, Guardians of the galaxyVin Diesel megerősítette, hogy a A galaxis őrzői szerepelni fognak az új Bosszúállók filmben írja a Variety.

Már korábban is felmerült a kérdés: önálló filmeket fog-e alkotni A galaxis őrzői és esetleges folytatásai vagy kapcsolódni fog történetük a Marvel legendás csapatához, a Bosszúállókhoz a mozivásznon. A rendező James Gunn azt nyilatkozta régebben, hogy a A galaxis őrzői második része nem azért készül, hogy felvezesse a Bosszúállók harmadik felvonását, de nem zárja ki a lehetőségét, hogy a két társaság összetalálkozzon.

Vin Diesel – aki Groot hangját kölcsönözte – mindenkinél korábban mesélte el saját oldalán rajongóinak lelkendezve, hogy az Őrzők fel fognak bukkanni az Infiniy War-ban, és mennyire izgatott emiatt.

Azt, hogy pontosan milyen mértékben lesz szerepük az Avangers: Infinity War eseményeimben, még nem tudni, de annyi bizonyos, hogy Star Lord és egész csapata meg fog jelenni a filmben. Érdekes lesz, hogyan fognak a földi hősök viszonyulni az univerzumot megjárt, kétes előéletű, de a jó által vezérelt Őrzőkkel.

Először a Guardians of the Galaxy Vol. 2 kerül a mozikba 2017. május 4-én, majd egy évvel később, előreláthatólag 2018. május 3-án mutatják be az Avangers: Infinity Wart.

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com