Hírek

A galaxis őrzői az új Bosszúállókban

Galaxis Őrzői, Guardians of the galaxyVin Diesel megerősítette, hogy a A galaxis őrzői szerepelni fognak az új Bosszúállók filmben írja a Variety.

Már korábban is felmerült a kérdés: önálló filmeket fog-e alkotni A galaxis őrzői és esetleges folytatásai vagy kapcsolódni fog történetük a Marvel legendás csapatához, a Bosszúállókhoz a mozivásznon. A rendező James Gunn azt nyilatkozta régebben, hogy a A galaxis őrzői második része nem azért készül, hogy felvezesse a Bosszúállók harmadik felvonását, de nem zárja ki a lehetőségét, hogy a két társaság összetalálkozzon.

Vin Diesel – aki Groot hangját kölcsönözte – mindenkinél korábban mesélte el saját oldalán rajongóinak lelkendezve, hogy az Őrzők fel fognak bukkanni az Infiniy War-ban, és mennyire izgatott emiatt.

Azt, hogy pontosan milyen mértékben lesz szerepük az Avangers: Infinity War eseményeimben, még nem tudni, de annyi bizonyos, hogy Star Lord és egész csapata meg fog jelenni a filmben. Érdekes lesz, hogyan fognak a földi hősök viszonyulni az univerzumot megjárt, kétes előéletű, de a jó által vezérelt Őrzőkkel.

Először a Guardians of the Galaxy Vol. 2 kerül a mozikba 2017. május 4-én, majd egy évvel később, előreláthatólag 2018. május 3-án mutatják be az Avangers: Infinity Wart.

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya