Hírek

Ilyen lesz Ang Lee és Will Smith új filmje – Gemini Man előzetes

A Budapesten forgatott Gemini Manhez megérkezett az első hivatalos trailer.

Will Smith legújabb filmjében egy olyan öregedő bérgyilkos alakít, akinek a fiatalabb klónjával kell összecsapnia. A Gemini Mant részben Budapesten forgatták tavaly május végén. A stáb körülbelül egy hónapot töltött a fővárosban, ahol a külső helyszínek mellett az Origo Stúdióban is készítettek felvételeket.

A produkciót a Pi életéért és a Túl a barátságonért Oscar-díjjal jutalmazott Ang Lee rendezi. A főbb szereplők Will Smith mellett pedig Clive Owen, Mary Elizabeth Winstead és Benedict Wong. A film producere Jerry Bruckheimer lesz, a projekt azonban nagy utat járt be, mire a gyakorlott producer kezébe került.

Gemini Man ötlete eredetileg Darren Lemke agyában született meg (aki amúgy idén például a Shazam! sztorijáért is felelős), amit 1997-ben eladott a Disney-nek.

Akkoriban még Tony Scott rendezésében készült volna el a film, a főszerephez pedig olyan nagy neveket csatoltak, mint Harrison Ford, Mel Gibson, Clint Eastwood vagy épp Sean Connery. A Disney viszont bármennyire is szerette volna megvalósítani a filmtervet, akkor még nem volt megfelelő technikájuk a színész arcának fiatalítására. Végül 2016-ban a Sykdance Media megvette a projektet a megvalósítással küszködő stúdióóriástól, s Ang Lee szerződtetésével a Gemini Man lekerült a parkolópályáról. Most pedig megérkezett a film első előzetese is.

Gemini Man október 10-én érkezik a magyar mozikba.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com