Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Gemma Arterton és Terence Stamp csatlakozott Jennifer Aniston és Adam Sandler krimivígjátékához

A színészgárda alapján a Murder Mystery egyre komolyabb Netflix-projektnek tűnik.

Gemma Arterton, Terence Stamp és John Kani is szerepelni fog Jennifer Aniston és Adam Sandler netflixes vígjátékában, a Murder Mysteryben – írja a Variety.

A filmet a Munka hősei (Workaholics) társalkotója, Kyle Newacheck rendezi James Vanderbilt forgatókönyvéből. A történet egy New York-i rendőrről (Sandler) és a feleségéről (Aniston) szól, akik egy idős, Európában nyaraló milliárdos meggyilkolásának első számú gyanúsítottjai lesznek. Arterton egy titkokat rejtegető színésznőt, Stamp a milliárdost, Kani pedig az ő legjobb barátját játssza.

A Murder Mystery stábjához Shioli Kutsuna (Deadpool 2), David Walliams, Adeel Akhtar (Rögtönzött szerelem), Olaf Darri Olaffson (The Meg) és Dany Boon is csatlakozott,

Luke Evans és Luis Gerardo Mendez szereplését pedig már korábban bejelentették.

Sandler és Aniston korábban a 2011-es vígjátékban, a Kellékfeleségben játszott együtt, amely világszerte 215 millió dollárt hozott. A Murder Mystery Sandler hatodik netflixes filmje lesz, Aniston most dolgozik először a műsorszolgáltatóval.

A forgatás a héten kezdődik Montrealban, később pedig Európában is megfordul a stáb. A bemutatót 2019-re tervezik.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..