Hírek

Gengszterfilm lesz a Han Solo-sztori Paul Bettany szerint

A színész arról is beszélt, hogy Ron Howard sokkal többet újraforgatott a Solo: A Star Wars Story-ból, mint eredetileg tervezték.

Elvileg öt hónap múlva bemutatják a Solo: A Star Wars Story című filmet, mégsem lehet sokat tudni a hányattatott sorsú projekt részleteiről. Most a film egyik színésze, Paul Bettany árult el néhány apróságot. A színész egyébként Michael K. Williams helyét vette át azután, hogy Phil Lordot és Chris Millert kirúgták a Disney és a Lucasfilm közös produkciójából.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

„Ez egy Han Solo-történet, tehát nyilvánvalóan caper lesz” – utalt Bettany a gengszterfilm egyik alműfajára. „Az egyik szinten tehát ez egy gengszterfilm. Ez nagyon érdekes, mivel benne is lesz a kánonban, de nagyon különbözni is fog a többi filmtől. Rohadtul olyan lesz, mint Han Solo!” – idézi a színész Total Film-interjúját a The Playlist.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a történet az Egy új remény előtt játszódik majd, Han pedig csempészként fog szerepelni benne.

Vajon ez azt jelenti, hogy Jabba is visszatér a vászonra?

A rajongók azon is spekulálnak, hogy Ron Howard vajon hány százalékát forgatta újra az átvett filmnek – a legmerészebb becslések 80 százalékról szólnak. Bettany erről azt mondta, a Lucasfilm olyan elégedett volt Howard munkájával, hogy sokkal több újraforgatást kértek tőle, mint amennyit terveztek.

„Briliáns rendező… szerintem odament, és úgy viselkedett, mint a lézer: kitalálta, mit kell megcsinálni, miután átnézte az anyagot. Ahogy elindult a munka, mindenki biztonságban érezte magát mellette, és több munkát adtak neki. Végül sokkal többet dolgozott, mint eredetileg akarták” – pletykált Bettany.

A Solo: A Star Wars Story főszereplője Alden Ehrenreich (Ave, Cézár) lesz, mellette Donald Glover (Atlanta) szerepel Lando Calrissianként, Woody Harrelson Solo mentoraként, Beckettként és Joonas Suotamo Chewbaccaként. Feltűnik még Phoebe Waller-Bridge, Emilia Clarke, Thandie Newton, Paul Bettany, Ian Kenny és Warwick Davis is, de az ő szerepük egyelőre nem ismert.

A filmet 2018. május 24-én mutatják be Magyarországon Solo – Egy Star Wars történet címen.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés