Hírek

George Clooney A 22-es csapdájával tér vissza a kisképernyőre

George Clooney Joseph Heller klasszikusával A 22-es csapdájával tér vissza a kisképernyőre – tudtuk meg a Collider.comtól. 

Az Oscar-díjas sztár nemcsak a rendezést, de az egyik szerepet is magára osztja a Joseph Heller klasszikus regényéből, A 22-es csapdájából készülő minisorozatban. A színész a ’80-as, ’90-es éveket a kisképernyőn töltötte, karrierjében az áttörést a Vészhelyzet Ross dokijának szerepe hozta meg.

A készülő hatrészes sorozatot a Paramount TV és az Anonymous Content hozza el nekünk, a szerzők között az Oroszlánt is jegyző Luke Daviest és a Brad Pitt főszereplésével érkező War Machine alkotóját, David Michodot találjuk.

A II. világháború alatt játszódó szarkasztikus regény John Yossarian kapitányt követi nyomon és egy önmagába visszatérő logikai paradoxont helyez fókuszába, mely egy olyan katonai szabályt ír le, mely megakadályozza a személyzetet a bevetések elkerülésében. Clooney Cathcart ezredes szerepében fog feltűnni.

 

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya