Hírek

George Clooney A 22-es csapdájával tér vissza a kisképernyőre

George Clooney Joseph Heller klasszikusával A 22-es csapdájával tér vissza a kisképernyőre – tudtuk meg a Collider.comtól. 

Az Oscar-díjas sztár nemcsak a rendezést, de az egyik szerepet is magára osztja a Joseph Heller klasszikus regényéből, A 22-es csapdájából készülő minisorozatban. A színész a ’80-as, ’90-es éveket a kisképernyőn töltötte, karrierjében az áttörést a Vészhelyzet Ross dokijának szerepe hozta meg.

A készülő hatrészes sorozatot a Paramount TV és az Anonymous Content hozza el nekünk, a szerzők között az Oroszlánt is jegyző Luke Daviest és a Brad Pitt főszereplésével érkező War Machine alkotóját, David Michodot találjuk.

A II. világháború alatt játszódó szarkasztikus regény John Yossarian kapitányt követi nyomon és egy önmagába visszatérő logikai paradoxont helyez fókuszába, mely egy olyan katonai szabályt ír le, mely megakadályozza a személyzetet a bevetések elkerülésében. Clooney Cathcart ezredes szerepében fog feltűnni.

 

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..