Hírek

George Clooney A 22-es csapdájával tér vissza a kisképernyőre

George Clooney Joseph Heller klasszikusával A 22-es csapdájával tér vissza a kisképernyőre – tudtuk meg a Collider.comtól. 

Az Oscar-díjas sztár nemcsak a rendezést, de az egyik szerepet is magára osztja a Joseph Heller klasszikus regényéből, A 22-es csapdájából készülő minisorozatban. A színész a ’80-as, ’90-es éveket a kisképernyőn töltötte, karrierjében az áttörést a Vészhelyzet Ross dokijának szerepe hozta meg.

A készülő hatrészes sorozatot a Paramount TV és az Anonymous Content hozza el nekünk, a szerzők között az Oroszlánt is jegyző Luke Daviest és a Brad Pitt főszereplésével érkező War Machine alkotóját, David Michodot találjuk.

A II. világháború alatt játszódó szarkasztikus regény John Yossarian kapitányt követi nyomon és egy önmagába visszatérő logikai paradoxont helyez fókuszába, mely egy olyan katonai szabályt ír le, mely megakadályozza a személyzetet a bevetések elkerülésében. Clooney Cathcart ezredes szerepében fog feltűnni.

 

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com