Hírek

George Lucas visszaült a rendezői székbe

Nagyon régóta várunk erre, és most végre megtörtént, ha csak egy rövidke epizód erejéig is: George Lucas a Solo: Egy Star Wars történet (Solo: A Star Wars Story) egy jelenetét maga rendezte – olvastuk a The Wrapon. 

„Csak beugrott köszönni, végül öt órát maradt” – kommentálta a történteket Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke, amikor George Lucas benézett Ron Howard új filmjének a forgatására. „Volt egy jelenet, amikor George megkérdezte: »Miért nem ezt csinálja Han?« Mindenki nevetett, Ron azonban már a monitort figyelte. »Igen, ez remek ötlet.« Aztán berohant az Ezeréves Sólyomba és már mondta is: »George azt szeretné, ha ezt csinálnánk.« Nagyon szuper volt. Azt hiszem, George is nagyon örült neki. Visszatérhetett ezekhez a karakterekhez, azt hiszem, nagyon kellemesen érezte magát, hiszen Ron is ott volt, úgyhogy neki ezt csak egy kis móka volt.”

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com