Hírek

Gleeson, Pfeiffer, Lawrence és Bardem Darren Aronofsky új filmjében

Darren Aronofsky

darren-aronofsky Újabb nevekkel bővült Aronofsky legújabb alkotásának amúgy is impozáns szereplőgárdája. Michelle Pfeiffer és Domhnall Gleeson a legfrissebb csatlakozók az egyelőre cím nélkül futó projekthez. De láthatjuk még Jennifer Lawrencet, Javier Bardemet és Ed Harrist is a filmben – írja a comingsoon.net.

Ha az Oscar-jelölt Darren Aronofsky belefog valamibe, azt mindig érdemes figyelemmel kísérni. Bár legutóbbi filmje, a Noé jócskán alulmúlta korábbi alkotásait (Fekete hattyú, A pankrátor, A forrás, Rekviem egy álomért), és mind szakmai, mind közönségbukásként él a köztudatban, egy rossz film nem ok arra, hogy ne várjuk a következőt.

Főleg, ha annak szereplőgárdája egyelőre! olyan nevekkel büszkélkedhet, mint Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, Ed Harris és a Gleeson-testvérek közül kettő, Domhnall és Brian. A történetről eddig annyit tudni, hogy egy házaspár kapcsolatát teszi próbára, amikor hívatlan vendégek zavarják meg a mindennapjaikat. Azonban, hogy a film hangvétele humoros és könnyed vagy inkább komor és drámai lesz, egyelőre titok.

Aronofsky nem csak rendezőként, de íróként és producerként is részt vesz az alkotásban, utóbbi pozíciót Scott Franklin és Ari Handel oldalán tölti be. A film 2017-re érkezik a mozikba.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya