Hírek

Gleeson, Pfeiffer, Lawrence és Bardem Darren Aronofsky új filmjében

darren-aronofsky Újabb nevekkel bővült Aronofsky legújabb alkotásának amúgy is impozáns szereplőgárdája. Michelle Pfeiffer és Domhnall Gleeson a legfrissebb csatlakozók az egyelőre cím nélkül futó projekthez. De láthatjuk még Jennifer Lawrencet, Javier Bardemet és Ed Harrist is a filmben – írja a comingsoon.net.

Ha az Oscar-jelölt Darren Aronofsky belefog valamibe, azt mindig érdemes figyelemmel kísérni. Bár legutóbbi filmje, a Noé jócskán alulmúlta korábbi alkotásait (Fekete hattyú, A pankrátor, A forrás, Rekviem egy álomért), és mind szakmai, mind közönségbukásként él a köztudatban, egy rossz film nem ok arra, hogy ne várjuk a következőt.

Főleg, ha annak szereplőgárdája egyelőre! olyan nevekkel büszkélkedhet, mint Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, Ed Harris és a Gleeson-testvérek közül kettő, Domhnall és Brian. A történetről eddig annyit tudni, hogy egy házaspár kapcsolatát teszi próbára, amikor hívatlan vendégek zavarják meg a mindennapjaikat. Azonban, hogy a film hangvétele humoros és könnyed vagy inkább komor és drámai lesz, egyelőre titok.

Aronofsky nem csak rendezőként, de íróként és producerként is részt vesz az alkotásban, utóbbi pozíciót Scott Franklin és Ari Handel oldalán tölti be. A film 2017-re érkezik a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..