Hírek

Glenn Close, Mila Kunis, heroin – Four Good Days előzetes

Mila Kunisnak négy napja van, hogy kijózanodjon heroinfüggőségéből és megmentse kapcsolatát Glenn Close-szal. Íme a Four Good Days előzetese!

Úgy tűnik, Glenn Close megtalálta a zsánerét: sorban másodszorra játssza egy heroinfüggő lány édesanyját. És jól is teszi: a Vidéki ballada az amerikai álomrólban nyújtott alakításáért pár napja kapott Oscar-jelölést. Ebben Amy Adams oldalán játszott, s most a Four Good Daysben egy újabb neves színésznő, Mila Kunis mellett bújhat ismét a komplikált anya szerepébe.

Molly, a 31 éves függő még egyszer anyjához fordul segítségért, hogy végre leküzdje heroinaddikcióját.

Négy teljes napig kell tisztának maradnia, hogy részt vehessen egy ígéretes kezelésen. Deb befogadja lányát, annak ellenére, hogy évtizednyi csalódás után már szinte az összes reményét elvesztette, hogy Molly valaha is kiszabadulhat a függőség karmai közül. Négy napig kell vigyáznia lányára, nehogy visszaessen, s ez idő alatt a két nőnek lehetősége nyílik, hogy helyrehozzák kapcsolatukat.

A Collider szerint a Four Good Days egy igaz történeten alapul,

aminek szerzője a Pulitzer-díjas Eli Saslow. A kolumbiai Rodrigo Garcia rendezte filmben Kunis és Close mellett Stephen Root, Joshua Leonard and Sam Hennings tűnnek fel mellékszerepekben. Az előzetes alapján egy érzelmekkel túlfűtött, őszinte és szívszaggató családi drámára számíthatunk, amiben a két színésznő erős alakítása viszi el a prímet.

A film április 30-án debütál a mozikban és május 21-étől lesz elérhető streamingszolgáltatókon.

Takács Janka

Janka jelenleg elsőéves hallgató a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.