Hírek

Globális környezetvédelmi videopályázatot indít a Sony Pictures Television

Vad Szigetköz
Mosonyi Szabolcs forgat

Vad Szigetköz

Augusztus 1-től Picture This Fesztivál címmel videopályázatot indított a Sony Pictures Television. A fesztivál a Sony Pictures globális Picture This kampányának keretein belül valósul meg, melynek célja, hogy bemutassa azokat a személyes törekvéseket, amelyek környezetünk megóvása érdekében jöttek létre.

 

A „Picture This” fesztivál hazai zsűrije olyan neves szakemberekből és közismert televíziós újságírókból áll, mint Juhász Árpád geológus/televíziós, Debreczeni Zita fotós, Kalmár Csaba, az Origo.hu TV, rádió, online rovatvezetője, Pácsonyi Daniella, az NLCafe.hu főszerkesztője, Varga Attila ”Sixx”, az Index.hu újságírója, valamint Bicsérdi Ádám, a HVG újságírója. A helyi zsűri 2016. augusztus 29. és szeptember 2. között választja ki a legjobb videókat, és egy első, két második valamint három harmadik helyezést hirdet ki, akik tárgynyereményeket vehetnek majd át.

A hazai győzteseket várhatóan 2016. szeptember 5-én jelentik be, ezt követően már a regionális zsűri előtt kell bizonyítania Lengyelország, Magyarország és Románia első helyezettjének. Közülük a nyertes képviselheti majd régiónkat Los Angelesben, végül a nyolc regionális győztes közül ott dől el, hogy kinek ítélik a globális első díjat, vagyis az ötezer dolláros fődíjat, a 4K Sony televíziót és egy Sony Alpha a6300 kamerát.

A Sony Pictures Television bízik benne, hogy a kampány során minél több személyes, egyedi történetet osztanak meg a versenyzők, hogy ezzel is felhívják a figyelmet környezetünk védelmére.

Nevezni az alábbi honlapon lehet, a regisztráció után a pályázónak fel kell töltenie a videóhoz tartozó YouTube linket is.

Hirdetés

Hirdetés