Hírek

Premierdátumot kaptak a GLOW visszatérő pankrátorlányai – Íme az első képek a 3. évadból

Már a nyáron visszatér a Netflixre a GLOW, amelyhez megérkeztek az első képek is.

A női pankrátorokat felvonultató GLOW, azaz Gorgeous Ladies of Wrestling című televíziós produkció igazi kultikus darabja – és ha már itt tartunk, korképe – lett a nyolcvanas éveknek. Az időközben több Golden Globe és Emmy jelölést is begyűjtött Netflix sorozat ennek a nem mindennapi jelenségnek a háttértörténetét mutatja be; természetesen bőven kiegészítve a sztorit fikciós elemekkel. Az első évad nézői láthatták, ahogy a stáb azért küzd, hogy elkészüljön és adásba kerüljön ez a még akkor is excentrikusnak számító show, míg a második évad egy másik küzdelemre helyezte a hangsúlyt. Konkrétan arra, hogy adásban is maradjanak.

A második szezon végén aztán kiderült, hogy a műsor a színpompás showműsorok hazájába, Las Vegasba költözik,

vagyis a harmadik évad majd ezt a szeletét mutatja be ennek a furcsa történetnek. Most már azt is tudjuk, hogy ez mikor következik be: a Netflix augusztus 9-én indítja útjára az ugyancsak Alison Brie, Marc Maron és Betty Gilpin főszereplésével készült új évadot, amelyből a bejelentés örömére közzétették az első fotókat is:

Képek: ALI GOLDSTEIN/NETFLIX

Németh Barna

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében filmekkel és sorozatokkal foglalkozik, azon belül is elsősorban fesztiválokkal és a függetlenekkel.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..