Hírek

Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál 2019: Több mint 140 alkotást vetítenek

Hat helyszínen 145 alkotást vetítenek idén a Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon május 24. és 26. között.

A fesztiválra idén 100 országból mintegy 1500 filmet neveztek az alkotók. Az elsősorban gyerekeket és családokat megszólító rendezvényen, melynek kiemelt témája idén a víz lesz, a filmvetítések mellett számos kísérőprogram, valamint 65 civil és szakmai kiállító várja a közönséget.

Új programelem lesz idén többek között az újrahasznosítás kézműveseinek utcája, a hal- és cápasimogató, a PET-palackból készült versenyautók futama, a filmes közönségtalálkozók is. Emellett több kiállítás, például a világhírű természetfotós, Máté Bence szabadtéri fotótárlata is várja majd az érdeklődőket.

A szombati díjkiosztón az M5 kulturális csatorna különdíjjal jutalmazza a fesztiválon szereplő magyar alkotások egyikét, amelyet hétfőn mutat be a köztévé az Ez itt a kérdés című háttérműsor után, amelynek témája szintén a fesztivál lesz.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..