Hírek

Zac Efron az életéért küzd – Gold előzetes

zac efron

Anthony Hayes első rendezésében Zac Efron az életéért küzd egy világvégi sivatagban. A Gold január 13-án kerül a mozikba, január 26-tól pedig streaming csatornákon is elérhető lesz.

A Gold előzeteséből leginkább az derül ki, hogy Zac Efron mennyire odatette magát a film kedvéért. Az extrém körülmények között túlélni próbáló színész teljes átalakuláson megy át a nézők szeme láttára és az őrület egyre vadabb fokozatait produkálja.

Zac Efron mellett Anthony Hayes tűnik fel a filmben mint színésztárs, aki egyben a rendező és a forgatókönyvíró is. Anthony Hayes korábban színészként mutatkozott be a filmszakmában, a Cargo, a War Machine, és az Országúti bosszú című filmekben láthattuk. Rendezőként a Gold az első filmje, de az ausztrál sivatag egyáltalán nem új terep a számára.

A történet egyébként roppant egyszerű: két férfi a sivatagban talál egy hatalmas aranyrögöt. Az egyikőjük elmegy, hogy szerszámokat hozzon, a másik pedig őrzi a kincset. Ahogy telik az idő, a nap egyre perzselőbb, a kételyek egyre gyötrőbbek és az őrület szinte már kontrollálhatatlan.

A film producere többek között John Schwarz, Michael Schwarz és Anthony Hayes. A film finanszírozásába beszállt a South Australian Film Corporation is. A Gold jövőre, január 13-án kerül a mozikba, és két héttel később az online platformokon is elérhető lesz.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!