Hírek

Goldie Hawn és Kurt Russell is csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán

Éppen ideje volt, hogy a házaspár elnyerje méltó helyét a hírességek között a híres Hollywood Walk Of Fame-en. Ritka, hogy egyszerre két ember kapjon csillagot – de Kurt Russell és Goldie Hawn esetében ezen nincs mit csodálkozni.

A pár, aki 1984-ben a Második műszak (a képen) forgatásán találkozott, csütörtökön avatta fel csillagait. Díszes közönség körében pózoltak, a vendégek között ott volt lányuk Kate Hudson, barátjuk Reese Witherspoon, de még Quentin Tarantino rendező is, aki a Halálbiztos című filmjével nyitott új fejezetet Russell pályájában.

Mindketten dolgoznak ezerrel, Hawn-t hamarosan az Ó, anyám! című Amy Schumer című filmben láthatja viszont a közönség, Russell pedig A galaxis őrzői 2.-ben játssza az idősebb Quillt.

 

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn) on

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com