Hírek

Orvosi gondatlanság miatt perel Bill Paxton családja

Szívműtét közben 2017-ben hunyt el A bolygó neve: Halál és a Szimpla ügy sztárja, Bill Paxton. A családja elégtételt követel az orvosok hibájáért.

Paxton hozzátartozói szerint az orvosok nem tájékoztatták őket a beavatkozás kockázatosságáról, ami végül a színész életébe került. Sztrókot kapott miközben a műtétet végrehajtották rajta. A család szerint az orvosok gondatlanok voltak és ez megbocsáthatatlan.

Apollo 13

A Los Angeles megyei legfelsőbb bíróságnak nyújtott panasz alapján a Cedars-Senai Orvosi Központ és Dr. Ali Khoynezhad más színben tüntették fel a műtétet. Nem magyarázták el a rendhagyó beavatkozási módszereket és azok lehetséges kockázatát.

Amikor komplikációk léptek fel az operáció közben, Khoynezhad épp nem is tartózkodott a teremben, így nem tudta helyrehozni a problémát.

A panasz a kórházat is érinti, mely engedte Khoynezhadnak a vakmerő műtétet, és később sem rótta meg a hibáiért. Paxton 61 évesen halt meg – az alábbi hírben emlékeztünk meg róla.

Címkék
Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett. Az írás mellett egy filmes rádióműsorban is próbálgatja szárnyait.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..