Hírek

Z-generációs pletykafészek – Gossip Girl előzetes

Az HBO Max streaming platformján tér vissza a Gossip Girl egy vadonatúj reboot formájában. A 2012-ben befejezett, hat évadig futó sorozat egy modernizált feldolgozást kap, melyhez már előzetes is társul.

Új tinik és új stílus köszöntött be a Gossip Girl világában. A 2021-es reboot bemutatja, hogy ahol kőgazdag fiatalok intrikáznak, ott garantált a dráma – hát még a közösségi média korszakában. 10 évvel később járunk A pletykafészek története után, és

a Gossip Girlként hivatkozott blogger visszatért, hogy egy magángimnázium ifjainak hírnevét tépázza meg, ezúttal egy Instagram-fiók mögé bújva.

A Gossip Girl egy sosem látott brigádot toborzott össze, ahol a modern trendeknek megfelelően mindenféle szexualitás és rassz képviseltetve érezheti magát. Az HBO Max kijelentette, hogy a sorozat elődjéhez képest sokkal bátrabb lesz, több felnőtt témát emel be, hiszen azóta a streaming fejlődésével már nem kell azon aggódni a készítőknek, mi fér bele a tévécsatornák korhatári besorolásába, és mi nem. Ráadásul az utóbbi évek legnagyobb tinisorozatai (Eufória, 13 okom volt, Szexoktatás) szintén nem az óvatosságukról híresek.

A sötétebb hangulatú Gossip Girl előzetesében már felvetik a főbb konfliktusokat: új lány az iskolában, ármánykodás, féltékenykedés, megcsalás, hazugság, és a többi jól ismert sláger. A sorozat július 8-án debütál az HBO Maxon.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com