Hírek

Grand Isle trailer: Nicolas Cage visszautasíthatatlan ajánlata

Nicolas Cage új filmje, a Grand Isle már az előzetesében hirdeti: ebben a morbid történetben senki nem normális.

„Húszezer dollár. Ennyit fizetek, hogy megöld a feleségemet.” – Ezekkel a szavakkal nyit Nicolas Cage új filmjének előzetese, és közel sem ez a legmorbidabb dolog, ami a következő másfél perben lepereg a szemünk előtt. Cage egy újfent vállalhatatlan frizurával a fején, déli akcentussal motyogja el visszautasíthatatlan ajánlatát egy fiatalembernek (Luke Benward – Dumplin’- Így kerek az élet), aki egy hurrikán idején talál menedéket a nyilvánvalóan nem normális Cage és a még nyilvánvalóbban nem normális felesége (KaDee Strickland) otthonában.

A Grand Isle előzetesének további részéből kiderül, hogy a fiatalembert gyilkossággal vádolják, aki egy nyomozó (Kelsey Grammer) kérdéseire válaszolva tárja fel egy bizarr, erőszakos és szexuálisan túlfűtött este eseményeit.

Habár Nicolas Cage filmjeit választani mindig felér egy kisebb hazárdjátékkal, ez az Amerikában jövő hónapban debütáló új pszichothriller a baljós előjelek ellenére is az abszolút vállalható produkciónak tűnik. A Grand Isle magyarországi bemutatóról egyelőre nincs hírünk. Íme az előzetes:

Németh Barna

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében filmekkel és sorozatokkal foglalkozik, azon belül is elsősorban fesztiválokkal és a függetlenekkel.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya