Hírek

Bizarr, szuggesztív, erotikus – Itt a Green Frontier első trailere

Olyan kiváló filmek után, mint A kígyó ölelése vagy Az átkelés madarai Ciro Guerra a Netflixnek készített az első képsorok alapján nem kevésbé kiváló sorozatot.

2015 egyik legüdítőbb meglepetése volt a kolumbiai Ciro Guerra nemzetközi színre lépése, akit A kígyó ölelése azonnal az A-listába helyezett, amely helyet a tavalyi Az átkelés madaraival sikeresen megőrizte. A pszichedelikus őserdei utazás és a kíméletlen drogháború után a rendező nem távolodott el a törzsi kultúrától, hisz a Netflix számára készített nyolcrészes minisorozat ugyancsak az Amazonas világában játszódik a kolumbiai-brazil határ mentén.

Ide érkezik Bogotából Helena, hogy kinyomozzon egy rettenetes gyilkosságsorozatot, amelynek áldozatai mind nők. Hamarosan azonban kiderül, hogy a bűncselekmények mögött sokkal több minden húzódik meg, mint az elsőre tűnt –

és a nagy összképben éppúgy szerepet játszik a sötét múlt, mint a mágia és a hitvilág.

A Netflix már rengeteg sorozatot készített Dél-Amerikában a legkülönbözőbb műfajokban, ám ez lesz a cég első kolumbiai sorozata, ami az első trailer alapján tökéletesen passzol majd a rendező eddigi életművébe – gyönyörű képek, spiritualizmus, egy kis bizarr és némi erotika jellemzi a Green Frontier (Frontera Verde) első ízelítőjét:

A sorozat augusztus 16-tól látható a Netflixen.

Németh Barna

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében filmekkel és sorozatokkal foglalkozik, azon belül is elsősorban fesztiválokkal és a függetlenekkel.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..