Hírek

Guy Ritchie és Jason Statham újra együtt – megérkezett a Wrath of Man előzetese, és kőkemény akciót ígér

wrath of man

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff és a Revolver után a két nagyágyú ismét összeállt, hogy az előzetes alapján egy hamisítatlan, klasszikus Guy Ritchie-féle akciófilmet tegyenek elénk a Wrath of Man képében.

Amelyben nem mellesleg Statham ismét szállítót játszik. A Wrath of Man Nicolas Boukhrief 2004-es francia thrillerét A pénzszállítót (Le convoyeur) delgozza fel, amelyben Jean Dujardin és Albert Dupontel játszották a főszerepet – írja a Vulture. Statham a rideg, titokzatos és kissé őrült, csak H-nak nevezett férfit alakítja, aki egy pénzszállító cégnél dolgozik, ahol feladata, hogy Los Angeles környékén hetente dollár százmilliókat juttasson el egyik pontból a másikba. Ez természetesen rengeteg fegyverropogás, vér, bunyó és autós üldözés keretében zajlik le minden alkalommal, az előzetes és a Ritchie-Statham páros ismeretében biztosan.

A film forgatókönyvét is Guy Ritchie jegyzi. A további főbb szerepekben feltűnik majd Scott Eastwood, Jeffrey Donovan, Laz Alonso, Raúl Castillo, Deobia Oparei, Eddie Marsan és a rapper Post Malone is.

Guy Ritchie-től legutóbb az Úriembereket láthattuk, amellyel sokak szerint visszatért önmagához. Azóta rengeteg új projektjéről keringenek hírek: az egyik a Bush, amelyben Mathhew McConaughey, Hugh Grant és Colin Farrell bukkan majd fel. Szintén Jason Stathammel a főszerepben készül a Five Eyes, amely tehát a rendező és a színész ötödik közös munkája lesz; és arról is hírt adtunk, hogy az Úriemberekből sorozatot készít, aminek munkálatai a Miramaxon már folyamatban is vannak. Legújabb ismert projektje pedig a Ministry of Ungentlemanly Warfare című, II. világháború idején játszódó filmterve.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés