Hírek

Guy Ritchie sorozatot készít az Úriemberekből

Már fejlesztés alatt áll a Miramax új sorozata, ami Guy Ritchie idei Úriemberek (The Gentlemen) című filmje alapján készül.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Guy Ritchie fogja írni és rendezni az új Úriemberek sorozatot, ami az idei év elején megjelent azonos című gengszterfilmjének lesz egy tévére írt változata. A kör ezzel bezárult, hisz eredetileg az Úriemberek tévésorozatnak volt szánva, amiből végül mozifilm lett, írja a Deadline. A siker így sem kerülte el: 115 millió dollárnyit hozott jegyeladásokból világszerte.

Az Úriemberek olyan kiváló szereplőgárdával büszkélkedhet, mint például Matthew McConaughey, Michelle Dockery, Hugh Grant, Charlie Hunnam és Colin Farrell. A sztori szerint Mickey (McConaughey), a Londonban tevékenykedő amerikai származású drogkereskedő visszavonuláson gondolkodik. Amint kitudódik, hogy megszabadulna jól menő marihuána bizniszétől, egy csapat alvilági figura jelenik meg, s kitör a bandaháború.

Nem ez az első alkalom, hogy Ritchie egyik ikonikus filmjét sorozattá alakítaná át: A Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső és a Blöff is megért egy újabb kört. Az utóbbinak, amiben Rupert Grint főszerepel kevés köze van az eredeti filmhez: más a sztori, a karakterek, a konfliktus. Nem is váltotta be igazán a hozzá fűzött ígéreteket. Kérdés, Guy Ritchie ezúttal mennyit visz át az Úriemberek DNS-éből az új formátumba.

Bár azt talán hiába várjuk, hogy Matthew McConaughey és társai visszatérjenek szerepükhöz az új sorozatban, Ritchie-től szokás szerint egy belevaló, vicces gengsztersorozatra számíthatunk.

Takács Janka

Janka jelenleg elsőéves hallgató a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés