Hírek

Guy Ritchie sorozatot készít az Úriemberekből

Már fejlesztés alatt áll a Miramax új sorozata, ami Guy Ritchie idei Úriemberek (The Gentlemen) című filmje alapján készül.

Guy Ritchie fogja írni és rendezni az új Úriemberek sorozatot, ami az idei év elején megjelent azonos című gengszterfilmjének lesz egy tévére írt változata. A kör ezzel bezárult, hisz eredetileg az Úriemberek tévésorozatnak volt szánva, amiből végül mozifilm lett, írja a Deadline. A siker így sem kerülte el: 115 millió dollárnyit hozott jegyeladásokból világszerte.

Az Úriemberek olyan kiváló szereplőgárdával büszkélkedhet, mint például Matthew McConaughey, Michelle Dockery, Hugh Grant, Charlie Hunnam és Colin Farrell. A sztori szerint Mickey (McConaughey), a Londonban tevékenykedő amerikai származású drogkereskedő visszavonuláson gondolkodik. Amint kitudódik, hogy megszabadulna jól menő marihuána bizniszétől, egy csapat alvilági figura jelenik meg, s kitör a bandaháború.

Nem ez az első alkalom, hogy Ritchie egyik ikonikus filmjét sorozattá alakítaná át: A Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső és a Blöff is megért egy újabb kört. Az utóbbinak, amiben Rupert Grint főszerepel kevés köze van az eredeti filmhez: más a sztori, a karakterek, a konfliktus. Nem is váltotta be igazán a hozzá fűzött ígéreteket. Kérdés, Guy Ritchie ezúttal mennyit visz át az Úriemberek DNS-éből az új formátumba.

Bár azt talán hiába várjuk, hogy Matthew McConaughey és társai visszatérjenek szerepükhöz az új sorozatban, Ritchie-től szokás szerint egy belevaló, vicces gengsztersorozatra számíthatunk.

Takács Janka

Janka a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán végzett, marketinges szakemberként dolgozik. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com