Hírek

Gwyneth Paltrow és Chiwetel Ejiofor a Szemekbe zárt titkok új feldolgozásában

chiwetel_ejiofor_gwyneth_paltrowGwyneth Paltrow és Chiwetel Ejiofor lesz a főszereplője a Szemekbe zárt titkok című Oscar-díjas argentin film új feldolgozásának a The Hollywood Reporter értesülései szerint.

A The Secret in Their Eyes című remake-et Billy Ray rendezi, és a forgatókönyvön is ő dolgozik. Ray írta a Phillips kapitány és Az éhezők viadala forgatókönyvét is, rendezőként pedig A hazugsággyáros és Az utolsó jelentés című filmeket jegyezi. A hollywoodi változatot eredetileg a Warner Bros. akarta elkészíteni, de végül az IM Global állt a film mögé és vállalta finanszírozását. A cég képviselői a ma elkezdődött Cannes-i Filmfesztiválon keresnek majd külföldi forgalmazókat a produkcióhoz.

A thriller egy egykori titkos ügynökről szól, akit nem hagy nyugodni egy megoldatlan gyilkossági ügy. Mikor Bostonban az FBI-nak kezd dolgozni, egyre közelebb jut a megoldáshoz, amely azonban teljesen új megvilágításba helyezi a múltat.

A Szemekbe zárt titkok 2010-ben elnyerte a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díját, és számos további rangos filmdíjban is részesült.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!