Hírek

„Gyere vissza kistestvérem!” – üzent Vin Diesel Dwayne Johnsonnak

Vin-Diesel-Dwayne-Johnson-Halálos-iramban

Instagramon üzent Dominic Toretto Luke Hobbsnak: Vin Diesel visszavárja Dwayne Johnsont a Halálos iramban családi összejövetelének tizedik részében.

Két Halálos iramban filmmel a láthatáron Vin Diesel kész elásni a csatabárdot Dwayne Johnsonnal – írja a Deadline. A feszültség még a nyolcadik film forgatása során alakult ki a színészek között. Diesel most Instagramon üzent a pankrátorból lett filmcsillagnak:

„Kistestvérem, Dwayne… eljött az idő. A világ várja a Halálos iramban 10-et. Mint tudod, a gyermekeim Dwayne bácsinak hívnak téged a házamban.”

A F&F filmek egyik családtagját Diesel a saját családja segítségével üdvözölte, majd rátért, mi kéztette arra, hogy üzenjen A sziklának:

„Évekkel ezelőtt mondtam neked, hogy beteljesítem Pablonak (Paul Walker) tett ígéretem. Megesküdtem, hogy elérjük és megcsináljuk a legjobb Halálos iramban filmet a tizedik alkalommall! Ne hagyd el a franchise-t, fontos szereped van. Hobbsot nem tudja más eljátszani. Remélem kapsz az alkalmon és beteljesíted a végzeted.”

A Dominic Torettot játszó színész nem fukarkodott a nagy szavakkal, hogy visszacsábítsa a Jumanji és a Dzsungeltúra sztárját. Diesel még nyáron osztotta meg a rajongókkal, hogy mi vezetett oda, hogy Johnson végül nem szerepelt a franchise kilencedik részében. Egy Men’s Health-nek adott interjúban elárulta, hogy keményebben utasította Johnsont, de mindezt azért tette, hogy kihozza játékából a legtöbbet.

A szeretet bizony kemény is lehet a családon belül, és Dwayne The Rock” Johnson azóta nem szerepelt vásznon Vin Diesel oldalán.

A Halálos iramban 9 rendezője, Justin Lin még áprilisban beszélt arról, hogy szerinte van esély rá, hogy Luke Hobbs és Deckard Shaw (Jason Statham) is visszatérjen a F&F filmek fináléjához:

„Számomra ők még mindig az univerzum részei, a család tagjai. Izgatott vagyok amiatt, amit építünk, és ahogy közeledünk az utolsó fejezethez, kész vagyok újra megközelíteni bármilyen karaktert és szituációt.”

Dwayne Johnson egyelőre nem reagált Diesel tegnapi Instagram posztjára.

Diesel nem olyan rég szintén Instagramon utalgatott a Riddick esetleges negyedik részére, amit szintén hamar felkaptak a rajongók.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com