Hírek

Gyerekcsínyből halál – Thriller előzetes

A Blumhouse az új Halloween mellett egy tini horrorral is előrukkol az ősszel. A Thriller előzetese.

Dallas Jackson első rendezése a nem túl költséges produkciónak kinéző Thriller, ami egy rosszul sikerült gyerekcsíny és annak következményeit meséli el.

A címválasztás kapásból nem túl szerencsés, hiszen ki az, aki nem Michael Jackson Thrillerére asszociálna, ami ráadásul aktuális az új, 3D-s verzió miatt.

Ez a Thriller ugyanis egy kis költségvetésű ijesztgetős mozi.

Ugyan a történet viszonylag egyszerű: egy gyerekcsíny halállal végződik, a halált büntetést, a büntetést pedig bosszú követi. Mégis a film atmoszférája nyomasztó. Mint horror, akár még működhet is.

A film további különlegessége, hogy játszik benne a Szellemkutyából ismert RZA.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..