Hírek

Nézd meg Johnny Deppet az Orient Expresszen!

Megjöttek az első képek Kenneth Branagh Gyilkosság az Orient expresszen című filmjéből. Több, mint 40 év után ugyanis ismét moziba kerül Agatha Christie egyik leghíresebb regényének adaptációja. Michelle Pfeiffer, Johnny Depp, Penelope Cruz és maga Kenneth Branagh várhatóan novemberben kerül a mozikba.

Az Isztambulból Párizsba tartó luxusvonat utasai közül valaki az éjszaka folyamán gyilkosság áldozata lesz, így mindenki más gyanússá válik. A vonaton utazó Hercule Poirot (Kenneth Branagh) ismét bebizonyítja, hogy a tökéletes emberismeret, a kőkemény logika és egy kis szeszélyesség minden titkon áthatol.

Sidney Lumet 1974-ben készült adaptációja igazi klasszikus lett: Poirot szerepében Albert Finney volt látható, de szerepet kapott többek között Lauren Bacall, Ingrid Bergman és John Gielgud is. Az idei verzióban maga a rendező alakítja Poirot nyomozót, a főbb szerepeket pedig Johnny Depp, Judi Dench vagy Az ébredő erő és Az utolsó jedivel világhírűvé vált Daisy Ridley kapja. A hazai mozikban nagyjából a nemzetközi világpremierrel egyidőben, 2017 novemberében találkozhatunk a nyomozóval.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com