Hírek

Gyönyörű a Westworld legújabb előzetese – Westworld 2. évad teljes előzetes

Megérkezett a Westworld második évadának teljes előzetese – szerencsére már csak alig egy hónap van a premierig!

Westworld, Jonathan Nolan sikersorozatának második évadának kezdetét már alig várják a rajongók – az HBO pedig, az érdeklődést fenntartva, fokozatosan elejt egy-egy információmorzsát. Az április 23-án érkező 10 részes sorozatról ugyanis legutóbb kiderült, hogy nem csak az eddig megismert Delos park létezik a Westworldben: hat különböző világot ismerhetünk majd meg a széria folyamán.

Az új, teljes előzetes sejteti, hogy

az első évadban elkezdődött anarchia ebben a szezonban is folytatódik;

illetve szereplőink – a már említett új világok közül – felfedeznek néhányat: megjelennek indiánok, kínaiak, de még modern díszletek is. Az előzetes aláfestő zenéjeként – ahogyan azt a zeneszerzőtől, Ramin Djawaditól és a sorozattól már megszokhattuk – egy közismert sláger, a Nirvana Heart-Shaped Box című slágerének feldolgozása csendül fel.

A már jól ismert arcok nagy részét viszontláthatjuk majd a második évadban is, úgy mint Evan Rachel Woodot, Thandie Newtont, Ed Harrist vagy James Marsdent, de új karakterek is felbukkannak majd.

Avatar

HBO Pressroom

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya