Hírek

Gyönyörű kosztümökkel a Fekete Párduc karakterplakátok

Fekete Párduc karakterplakátok

Egyre biztosabb a Marvel film sikere jövő év elején. A Fekete Párduc karakterplakátok a kétszeres Oscar-jelölt kosztümös Ruth E. Carter kezét dicsérik.

A főszereplő Chadwick Boseman és a többi szereplő ruhája egyaránt szemet gyönyörködtető. Egyszerre ötvözi a Marvel-féle szuperhősfilmek ruháinak különös jellegzetességeit, ahogy megtalálhatóak afrikai népviseleti jegyek is.

T’Challán kívül itt van a többi karakter is. Jelmezt kapott többek között Letitia Wright, Forest Whitaker, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Michael B Jordan és Martin Freeman. A film története szerint Wakanda egy képzeletbeli afrikai ország, királya pedig T’Challa (Chadwick Boseman), aki szuperhős ruhát ölt magára,hogy megvédje népét. Ezzel a képregény univerzum első afro-amerikai szuperhőse, aki először képregényben 1966-ban, A Fantasztikus négyesben tűnt fel, élőszereplős változata pedig az Amerika kapitány: Polgárháború című filmben jelent meg.

Kattints ide! Nézd meg a Fekete Párduc előzetesét!

Mint azt már korábban megírtuk, a Fekete Párducot Ryan Coogler, a Creed: Apollo fia rendezője jegyzi. Mozikban világszerte és hazánkban is február 15-én kerül.

(via Collider)

Címkék

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com