Hírek

Gyönyörű lesz az Alapítvány 2. évada – Előzetes

Friss előzetest kapott az Alapítvány hamarosan érkező 2. évada. Az Apple TV+ sci-fi adaptációjának folytatása pedig tovább emeli a tétet.

Hamarosan érkezik a folytatás Isaac Asimov ikonikus sci-fijének kisképernyős feldolgozásához. Az Alapítvány 2. évada egy bő hónap múlva debütál majd.

A kétszeres Emmy-díjas sorozat kiváló színészi játékokkal és gyönyörű látványvilággal mutatkozott be 2021-ben, hogy idén ismét felvegye a fonalat a szereplők történetében.

A sorozatban természetesen visszatér Lee Pace, Lou Llobell és Jared Harris is, akik az első évadban a legfontosabb karaktereket alakították. De ismét a nézők elé kerül Ella-Rae Smith, Leah Harvey, Laura Birn, Cassian Bilton, és Terrence Mann is.

A 2. évad persze új arcokkal is várja a rajongókat. Csatlakozott ugyanis a casthoz Sandra Yi Sencindiver, Dimitri Leonidas, Ben Daniels, Holt McCallany, Mikael Persbrandt, Rachel House és Nimrat Kaur.

Az Alapítvány 2. évadára már nem kell sokat várni, a sorozat július 14-én folytatódik. Ahogy az első évad, így a mostani is 10 epizóddal várja majd az érdeklődőket.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com