Hírek

Mindenki nyugodjon le, marad a The Walking Dead és a NatGeo a Telekomnál

fox-walking-dead-producerek-szineszek

fox-walking-dead-producerek-szineszekNéhány nappal ezelőtt söpört végig a hazai közvéleményen a hír, miszerint Andy Vajna TV2 Csoportjának újabb csatornái kiszorítják a Telekom kínálatából a FOX Networks csatornáit, köztük a sokak által kedvelt National Geographicot. Meglepő fordulatként kaptuk a FOX Networks Group és a Telekom közös tájékoztatását a Telekom jövő évi csatornakiosztásáról, amelyben továbbra is megtaláljuk az említett csatornákat. A kapott sajtóközleményt alábbi változtatások nélkül közöljük.

Az ügyfelek érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX Networks Group és a Telekom megállapodott a folytatásról.

A National Geographic Channel, a Nat Geo Wild és a FOX csatorna megszakítás nélkül továbbra is szerepel majd 2017 januárjától a Telekom csatornái között. A két cég azt követően indította újra gyakorlatilag azonnal a tárgyalásokat, hogy a Telekom ügyfelei a cég 2017-es csatornakiosztását megismerve több fórumon (így közösségi oldalakon is) határozottan kinyilvánították, nem értenek egyet az érintett minőségi csatornák kikerülésével.

Az ügyfelek véleményét látva mindkét fél – függetlenül attól, hogy korábbi üzleti tárgyalásaik nem vezettek sikerre – mielőbbi megegyezésre törekedett annak érdekében, hogy a tévénézők számára továbbra is elérhetőek legyenek a FOX csatornái a Telekomnál (így például a sokak által kedvelt The Walking Dead című sorozat is).

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com