Hírek

Gollamra fog épülni A Gyűrűk Ura világában játszódó új film

Peter Jackson producerként, Andy Serkis színészként és rendezőként felügyeli majd A Gyűrűk Ura legjobb mozifilmjét, mely egyelőre a The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum címre hallgat, és Középfölde egy eddig ismeretlen történetét meséli majd el.

Nem is kell sokat várni a következő Gyűrűk Ura-filmre, hiszen a Warner Bros. alaposan elindította a folyamatokat – számol be a Variety. 2026-ban érkezik a The Hunt for Gollum, amelyben a Hatalom Gyűrűje által megnyomorított véglény áll majd a középpontban. A motion capture technológiával létrehozott CGI-karakter hatalmas technikai áttörés volt, Andy Serkist pedig feltette a legjobban kereső és a technológiát legjobban alkalmazó színészek közé. Serkis azóta a King Kong, a Tintin kalandjai, A majmok bolygója, a Star Wars, valamint saját Maugli-filmje során is motion capture-rel létrehozott karaktereket alakított.

Az eredeti trilógia három fő alkotója, Peter Jackson, Fran Walsh és Philippa Boyens mind producerként fogja kísérni a produkciót.

A Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav azt nyilatkozta, minden alkotói folyamatba bevonják őket. Walsh és Boyens ezenkívül még a forgatókönyv első fázisán is dolgozik.

A Gyűrűk Ura univerzuma 2012 és 2014 között A hobbit-trilógiával, nemrégiben pedig A Hatalom Gyűrűi című sorozattal bővült. Idén várhatóan megjelenik a The War of the Rohirrim alcímű animációs film is, amely szintén bővíti a mítoszt – 200 évvel A hobbit-filmek előtti eseményeket fog bemutatni.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com