Hírek

Ha jön a világvége, irány John Lithgow raktára – The Tomorrow Man előzetes

Keserédes romantikus drámának ígérkezik a The Tomorrow Man, amelyben John Lithgow és Blythe Danner szeretnek egymásba. Egyikük a múltban él, a másik a jövőtől tart – de mi van a jelennel? Előzetes!

A The Tomorrow Man az öregkori szerelemről szól és arról, hogy kortól függetlenül a legjobb a jelenben élni. John Lithgow egy olyan férfit alakít, akit szinte a bolondulásig izgat a világvége: titkos raktárában évekre elegendő készletet halmozott fel a legrosszabb esetre felkészülve. Blythe Danner pedig egy olyan anyukát játszik, aki lánya halálának gyászában éli mindennapjait. Ők ketten találnak egymásra ebben a kedves romantikus drámában.

A főszereplő Lithgow és Danner mellett találjuk még Derek Cecilt, Katie Aseltont, Eve Harlow-t és Sophie Thatchert.

A rendezői székben Noble Jones, aki ezidáig csak rövidfilmeket készített, így ez lesz a nagyjátékfilmes rendezői debütálása. Ráadásul a forgatókönyvet is ő írta, így duplán érdekes, milyen is lesz a végeredmény.

Az előzetes alapján mi bizakodóak vagyunk: a két színész összhangban van, a történet mély, ötletes és bájos, a hangulat pedig kellemesen melankolikus.

A The Tomorrow Man májusban érkezik az amerikai mozikba. Magyar forgalmazásáról egyelőre nem tudni, pedig jó lenne látni ezt a két nagy színészt egy ennyire szépnek ígérkező filmben.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya