Hírek

Ha jön a világvége, irány John Lithgow raktára – The Tomorrow Man előzetes

Keserédes romantikus drámának ígérkezik a The Tomorrow Man, amelyben John Lithgow és Blythe Danner szeretnek egymásba. Egyikük a múltban él, a másik a jövőtől tart – de mi van a jelennel? Előzetes!

A The Tomorrow Man az öregkori szerelemről szól és arról, hogy kortól függetlenül a legjobb a jelenben élni. John Lithgow egy olyan férfit alakít, akit szinte a bolondulásig izgat a világvége: titkos raktárában évekre elegendő készletet halmozott fel a legrosszabb esetre felkészülve. Blythe Danner pedig egy olyan anyukát játszik, aki lánya halálának gyászában éli mindennapjait. Ők ketten találnak egymásra ebben a kedves romantikus drámában.

A főszereplő Lithgow és Danner mellett találjuk még Derek Cecilt, Katie Aseltont, Eve Harlow-t és Sophie Thatchert.

A rendezői székben Noble Jones, aki ezidáig csak rövidfilmeket készített, így ez lesz a nagyjátékfilmes rendezői debütálása. Ráadásul a forgatókönyvet is ő írta, így duplán érdekes, milyen is lesz a végeredmény.

Az előzetes alapján mi bizakodóak vagyunk: a két színész összhangban van, a történet mély, ötletes és bájos, a hangulat pedig kellemesen melankolikus.

A The Tomorrow Man májusban érkezik az amerikai mozikba. Magyar forgalmazásáról egyelőre nem tudni, pedig jó lenne látni ezt a két nagy színészt egy ennyire szépnek ígérkező filmben.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com