Hírek

Háború a reggelikért Melissa McCarthy és Hugh Grant duójával – Cukormáz nélkül előzetes

Igazi sztárparádéval érkezik Jerry Seinfeld rendezői debütálása, amely a Kellogg’s és a Post amerikai cégek versengéséről szól majd a 60-as években. Íme a Cukormáz nélkül előzetese.

Újabb film nyújt betekintést a fogyasztói társadalom kialakulásába: ezúttal a reggelik elengedhetetlen kellékéért felelős Kellogg’s versenyfutása kerül a középpontba a Post nevű hasonló profilú céggel. A valós történetet elmesélő Cukormáz nélkül ráadásul Jerry Seinfeld első egészestés filmes rendezéseként érkezik a Netflixre. A színész, író és komikus Amerikában eszméletlen ismeretségnek örvend Seinfeld című sitcoma révén, amely közel 10 éven át futott a 80-as és 90-es években. Az alkotó most a kamera mindkét oldalán helytállhat majd.

A film középpontjában Seinfeld és Melissa McCarthy karaktere áll, akik a Kellogg’s csapatában dolgoznak. Amikor a Post előlép egy teljesen új termékkel, egy fagyasztható reggeli sütivel, az ikonikus cégnek gyorsan fel kell vennie a kesztyűt. Szerencsére Hugh Grant és sokan mások is segítenek nekik ebben a streaming tavaszi sajátgyártású alkotásainak egyikében.

Nézz bele, mit nézel 2024-ben a Netflixen!

A filmben a már említett szereplők mellett további impozáns gárdát találunk. A Cukormáz nélkül felvonultatja James Marsdent, Christian Slatert, Tony Halet, Peter Dinklage-et, Fred Armisent, Amy Schumert, Mikey Day-t és Max Greenfieldet.

A Cukormáz nélkül hamarosan elénk is kerül a Netflix jóvoltából. A film május 3-án kerül a streaming kínálatába.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com