Hírek

Háború a sivatagban – SAS: Rogue Heroes előzetes

SAS-Rogue-Heroes-Alfie-Allen-Jack-O-Connell-Connor-Swindells

Rövid előzetes érkezett a Birmingham bandája (Peaky Blinders) alkotójának új alkotásához, a SAS: Rogue Heroes minisorozathoz.

Ma a BBC-n lezárul egy korszak: véget ér a Birmingham bandája. A hatévados sorozatra a fináléja után is fogunk emlékezni, de az alkotók már más projektekkel vannak elfoglalva. Steven Knight, aki Birmingham gengsztereit is televízióra álmodta, most a második világháborúba kalauzol minket.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Már látható a teaser előzetese a SAS: Rogue Heroes minisorozatnak, ami a brit Különleges Légi Szolgálat megalakulásáról szól.

A Deadline adott hírt róla, hogy a sorozat a világ legkülönlegesebb egységének megalakulásáról és az extrém körülményekről szól a második világháború legsötétebb óráiban. A SAS: Rogue Heroest Nagy Britanniában és Marokkóban forgatták. A sorozat főbb szerepeit Connor Swindells (Emma), Jack O’Connell (’71), Alfie Allen (Trónok harca), Sofia Boutella (Eksztázis, Star Trek: Mindenen túl) és Dominic West (Tomb Raider) alakítják. A második világháború számos nagysikerű sorozat alapanyaga volt már. Az amerikai katonák életét az egyik fronton Az elit alakulat, míg a másikon A hős alakulat dolgozta fel.

Steven Knight producer és író a következőket mondta a sorozatról:

„Megtiszteltetés olyan sorozaton dolgozni, ami a renegát katonák történetét meséli, akik legalább annyira használták eszüket és képzeletüket, hogy harcoljanak a fasizmus ellen Észak-Afrikában, mint fegyvereiket. Ez a háborús történet olyan, mint eddig semmi. Az inspirációt a tények adták, a sorozat hű a kalandozó és csellengő katonák alkotta csapathoz.”

A minisorozat hat része Ben McIntyre könyve alapján készült. Premierdátum egyelőre nincs.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés