Hírek

Hajnalodik, kiugrom az ágyból – Winnie the Pooh: Blood and Honey előzetes

Winnie-the-pooh-blood-and-honey

Micimackó és Malacka fejszét ragad, hogy elvegye néhány arra járó életét a Winnie the Pooh: Blood and Honey előzetesében.

Ha Micimackóra gondolunk, legtöbbünknek Alan Alexander Milne (és követőinek) regényeinek oldalairól, de sokkal inkább a Disney rajzfilmjeiből egy kedves és butácska medvebocs jut az eszünkbe. A szereplő eddigi megjelenéseiből tisztán látszik, hogy Micimackó a légynek sem tudna ártani… Vagy mégis?!

A Winnie the Pooh: Blood and Honey (azaz Micimackó: vér és méz) slasher rémmé alakítja az aranyos karaktert.

A filmben Micimackó (Craig David Dowsett) és Malacka (Chris Cordell) komoly átalakuláson megy keresztül miután Róbert Gida (Nikolai Leon) elhagyta őket az egyetem miatt. A páros a barát nélkül elvadult és vérszomjas állattá vált, akik tizedelik az embereket otthonuk közelében. Az előzetes megmutatja Micimackó és Malacka ámokfutását, ahogy még magát Róbert Gidát is múlt időbe kívánják tenni.

A Variety cikke szerint, a filmet az Ashdown erdő közelében forgatták, ami Milnének anno a Százholdas pagony ihletét is szolgáltatta. Az idén köztulajdonba kerülő karakterek azért nem a megszokott formában kerültek a horrorfilmbe. Hogy Winnie the Pooh: Blood and Honey készítői elkerüljék a pereskedést a Disney-vel, Micimackó az ikonikussá vált piros felsőjét lecserélte favágó ruhára. Hasonló okok miatt Tigris nem csatlakozik Micimackóékhoz a gyilkosságsorozatban, hiszen az ő jogai még a Disney-nél vannak.

A film rendezője, Rhys Waterfield elmondta, hogy a slasher egyensúlyozni fog az abszurditás és a valódi terror között. „Amikor egy ilyen filmet csinálsz, könnyű rálépni arra az útra, ahol már semmi sem ijesztő, csak nevetséges. Mi szeretnénk a kettő között maradni” – fogalmazott. Waterfield a filmet saját forgatókönyvéből rendezi, az előzetes alapján pedig a slasher horror minden jellemvonását sikerült beépítenie. Van itt sok és változékony hentelés, patakokban folyó vér és rengeteg fiatal és olykor bikinit viselő nő, akiknek nevét felesleges megjegyeznünk arra a pár percre, amíg Malacka a fejükbe nem állít egy baltát.

A film premierje még ebben az évben várható.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com