Hírek

Hajós meglepetésbulin mutatják be az Eszeveszett esküvőt

Ha filmes lánykérést tervezel, arra is itt a páratlan alkalom!

December 14-én érkezik a hazai mozikba az Életrevalók rendezőinek új vígjátéka, a Franciaországban már milliók által imádott Eszeveszett esküvő. A következő hetekben országosan több mozi premier előtt műsorra tűzi a filmet. Az egyik vetítésre igazán extravagáns helyszínen, különleges körítéssel kerül sor: december 2-án, szombaton este 7-től a csodás pesti panorámát kínáló TRIP Hajó fedélzetén (1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér, kettes számú móló) korlátlan pezsgőfogyasztás mellett mozizhatnak az érdeklődők, sok más meglepetés mellett.

A buliba olyan fiúkat és lányokat várnak, akiknek egy kicsit elege van a megszokott szingli életből és szívesen lazulnának egy nem hétköznapi buliban. Vagy éppen friss, vagy magukat frissnek érző házasokat, akik szívesen romantikáznának megint egyet. És persze a násznépet, akik újra koccintanának a párok egészségére és táncolnának, mint egy eszeveszett esküvőn! Egyszóval: mindenkit, aki különleges körülmények között szórakozna egy jó filmen, majd belevágna az éjszakába.

A vetítést követően a vendégek Hungaria Extra Dry pezsgőkkel koccinthatnak, a jó hangulatról és a remek zenékről pedig az International Love Affair csapata, valamint egy igazi celeb vőfély, Pierre kapitány gondoskodik, de természetesen további meglepetésekkel is készülnek a szervezők.

Jegyár: 4990 Forint, amely tartalmazza az eszeveszett mozijegyet, az eszeveszett popcornt, a korlátlanul fogyasztható eszeveszett pezsgőt és a belépőt az Eszeveszett International Love Affair Buliba. Vigyázat, a létszám limitált! Jegyelővétel itt.

Ha pedig elérkezettnek látod az időt, és a csajodat a nejeddé tennéd, írj az info@mozinet.hu-ra, ahol segítenek, hogy igazán emlékezetes lehessen a leánykérés!

Mozinet

Podcast

Hirdetés

Hirdetés