Hírek

Halálos iramban spinoffot kaphat Charlize Theron karaktere

Tovább bővülhet a Halálos iramban franchise: ezúttal Charlize Theron karaktere kaphat spinoff filmet.

A Hobbs and Shaw után újabb spinoff érkezik az autós akciófilm-franchise háza tájáról. Maga Vin Diesel kotyogta el, hogy oldalágas alkotásban mutatnák be Cipher, azaz Charlize Theron karakterének történetét.

A döntésnek több szempontból is van értelme.

A Halálos iramban franchise legújabb, 9. etapja után már tényleg érződik, hogy hamarosan itt a vég és lezárul az évtizede futó autózás. Így nem meglepő, ha a készítők spinoffokban gondolkoznak. Az meg végképp nem, hogy Charlize Theron felé indultak el, hiszen a színész évek óta komolyan kiveszi a részét az akciófilmek világából.

Családi tor – Halálos iramban 9.

Theron már sok ízben bizonyította korábban, hogy iszonyúan jól áll neki, ha verekedik, lövöldöz vagy éppen száguldozik. A Mad Max: A harag útja, az Atomszőke, A halhatatlan gárda és persze az eddigi Halálos iramban filmekben is szépen helyt állt már.

Arról nem is beszélve, hogy nem véletlenül Oscar-díjas alkotó. Így simán el tudjuk képzelni, hogy elvisz a hátán egy – vagy akár több – filmet is, amely lazán kapcsolódik majd a franchise többi darabjához.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com