Hírek

Halle Berry és Anjelica Huston is szerepel a John Wick 3-ban

A John Wick 3-ban Keanu Reeves kitaszított lesz, de ismét vérszomjas bérgyilkosokkal kell szembenéznie. Vajon milyen szerepet kap a két színésznő a filmben?

Halle Berry és Anjelica Huston is csatlakozik a John Wick 3 stábjához – írja a Deadline. Berry karakterét Sofiának hívják majd, Hustonét pedig beszédesebb módon The Directornak (igazgató). Azt már korábban bejelentették, hogy a folytatásban visszatér Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Ian McShane és Lance Reddick.

Halle Berry az Instagramon is közölte az örömteli hírt:

View this post on Instagram

It's a date. 5.17.19

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

A két színésznőn kívül új szereplő lesz Asia Kate Dillon, Mark Dacascos és Jason Mantzoukas, illetve Wick ellenségeként feltűnik az indonéz A rajtaütés-filmekből ismert Yayan Ruhian és Cecep Arif Rahman. Ugyancsak szerepel a filmben A Tai Chi harcosában is játszó harcművész, Tiger Hu Chen.

A harmadik részben John Wick fejére 14 millió dolláros vérdíjat tűznek ki.

Miután megöli egy titokzatos, nemzetközi bérgyilkosszervezet, a High Table tagját, kitaszított lesz, de a világ legkönyörtelenebb verőemberei figyelik minden lépését.

A John Wick 3 forgatása hamarosan elkezdődik New Yorkban, majd a stáb Marokkóba költözik. A harmadik részt változatlanul Chad Stahelski rendezi, és egészen pontosan 2019. május 17-én mutatják be.

A John Wick első részéről itt, a másodikról itt írtunk.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com