Hírek

Halle Berry és Anjelica Huston is szerepel a John Wick 3-ban

A John Wick 3-ban Keanu Reeves kitaszított lesz, de ismét vérszomjas bérgyilkosokkal kell szembenéznie. Vajon milyen szerepet kap a két színésznő a filmben?

Halle Berry és Anjelica Huston is csatlakozik a John Wick 3 stábjához – írja a Deadline. Berry karakterét Sofiának hívják majd, Hustonét pedig beszédesebb módon The Directornak (igazgató). Azt már korábban bejelentették, hogy a folytatásban visszatér Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Ian McShane és Lance Reddick.

Halle Berry az Instagramon is közölte az örömteli hírt:

View this post on Instagram

It's a date. 5.17.19

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

A két színésznőn kívül új szereplő lesz Asia Kate Dillon, Mark Dacascos és Jason Mantzoukas, illetve Wick ellenségeként feltűnik az indonéz A rajtaütés-filmekből ismert Yayan Ruhian és Cecep Arif Rahman. Ugyancsak szerepel a filmben A Tai Chi harcosában is játszó harcművész, Tiger Hu Chen.

A harmadik részben John Wick fejére 14 millió dolláros vérdíjat tűznek ki.

Miután megöli egy titokzatos, nemzetközi bérgyilkosszervezet, a High Table tagját, kitaszított lesz, de a világ legkönyörtelenebb verőemberei figyelik minden lépését.

A John Wick 3 forgatása hamarosan elkezdődik New Yorkban, majd a stáb Marokkóba költözik. A harmadik részt változatlanul Chad Stahelski rendezi, és egészen pontosan 2019. május 17-én mutatják be.

A John Wick első részéről itt, a másodikról itt írtunk.

Avatar

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
[email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya