Hírek

Ne szórakozz Halle Berryvel – Kidnap előzetes

Kétségbeesett édesanyaként tér vissza Halle Berry a Kidnap című akciófilmben.

A Kidnap az a film, aminek a sztoriját egyetlen mondatban össze lehet foglalni: a főhősnő kisfiát elrabolják, ő pedig a saját kezébe veszi az ügyet, és innentől semmi nem állíthatja meg.

Luis Prieto akcióthrillerét a látvány és a tempó viheti el a hátán – na meg az Oscar-díjas Halle Berry, akit az utóbbi években ritkán látni mozivásznon (legutóbb a 2014-es X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban bukkant fel).

A Kidnap egyébként hányattatott sorsú produkció, ugyanis már majdnem két éve csúszik a premierje: eredetileg 2015 októberében mutatta volna be a Relativity. A vállalat viszont pénzügyi válságba sodródott, így négy újabb meghiúsult premierterv után a film jogai az Aviron Pictureshöz kerültek; ők végül augusztus 4-én mutatják be az Egyesült Államokban.

A magyar premier dátuma egyelőre nem ismert.

Avatar

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya