Hírek

Ne szórakozz Halle Berryvel – Kidnap előzetes

Kétségbeesett édesanyaként tér vissza Halle Berry a Kidnap című akciófilmben.

A Kidnap az a film, aminek a sztoriját egyetlen mondatban össze lehet foglalni: a főhősnő kisfiát elrabolják, ő pedig a saját kezébe veszi az ügyet, és innentől semmi nem állíthatja meg.

Luis Prieto akcióthrillerét a látvány és a tempó viheti el a hátán – na meg az Oscar-díjas Halle Berry, akit az utóbbi években ritkán látni mozivásznon (legutóbb a 2014-es X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban bukkant fel).

A Kidnap egyébként hányattatott sorsú produkció, ugyanis már majdnem két éve csúszik a premierje: eredetileg 2015 októberében mutatta volna be a Relativity. A vállalat viszont pénzügyi válságba sodródott, így négy újabb meghiúsult premierterv után a film jogai az Aviron Pictureshöz kerültek; ők végül augusztus 4-én mutatják be az Egyesült Államokban.

A magyar premier dátuma egyelőre nem ismert.

Avatar

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
[email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya