Hírek

Halle Berry megvéd minket, nehogy belénk csapódjon a Hold

A fenti szürreális cím rögtön egy kicsivel több értelmet nyer, ha hozzátesszük, hogy Halle Berry nem más, mint a katasztrófafilmek legnagyobb hollywoodi képviselője, Roland Emmerich rendezésében szerepel.

Képzeljük el a Michael Bay-féle Armageddont, és az aszteroidát cseréljük ki a Holdra. Nagyjából ez a készülő Moonfall koncepciója, melyben tudósok és asztronauták próbálják meggátolni, hogy a Föld ütközzön a közvetlen szomszédságában kóválygó égitesttel. A történet szerint ugyanis a Hold letér a pályájáról, és ez csak a Josh Gad által alakított furcsa kockának tűnik fel.

Roland Emmerich

Halle Berry alakítja majd a főszereplő veterán asztronautát, aki minden rátermettségét összeszedve menti meg a világot.

A John Wick: 3. felvonásban nyújtott merész akciójelenetei után már azon sem fogunk csodálkozni, ha a színésznő páros lábbal rúgja a helyére a sajtból készült istenkalácsát.

Roland Emmerich a 2012 és A függetlenség napja: Feltámadás óta legnagyobb szabású katasztrófafilmjével térhet vissza a számára (és számunkra is, valljuk be) unalomig ismert kedvenc zsáneréhez. Ha becsukjuk a szemünket, láthatjuk magunk előtt a vicces mellékfigurákat, az aggódó apafigurákat és a cinikus szereplőket, akik úgyis a halakkal vacsoráznak a játékidő végére.

A filmet 2021-ben tervezik bemutatni.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya