Hírek

Halle Berry megvéd minket, nehogy belénk csapódjon a Hold

A fenti szürreális cím rögtön egy kicsivel több értelmet nyer, ha hozzátesszük, hogy Halle Berry nem más, mint a katasztrófafilmek legnagyobb hollywoodi képviselője, Roland Emmerich rendezésében szerepel.

Képzeljük el a Michael Bay-féle Armageddont, és az aszteroidát cseréljük ki a Holdra. Nagyjából ez a készülő Moonfall koncepciója, melyben tudósok és asztronauták próbálják meggátolni, hogy a Föld ütközzön a közvetlen szomszédságában kóválygó égitesttel. A történet szerint ugyanis a Hold letér a pályájáról, és ez csak a Josh Gad által alakított furcsa kockának tűnik fel.

Roland Emmerich

Halle Berry alakítja majd a főszereplő veterán asztronautát, aki minden rátermettségét összeszedve menti meg a világot.

A John Wick: 3. felvonásban nyújtott merész akciójelenetei után már azon sem fogunk csodálkozni, ha a színésznő páros lábbal rúgja a helyére a sajtból készült istenkalácsát.

Roland Emmerich a 2012 és A függetlenség napja: Feltámadás óta legnagyobb szabású katasztrófafilmjével térhet vissza a számára (és számunkra is, valljuk be) unalomig ismert kedvenc zsáneréhez. Ha becsukjuk a szemünket, láthatjuk magunk előtt a vicces mellékfigurákat, az aggódó apafigurákat és a cinikus szereplőket, akik úgyis a halakkal vacsoráznak a játékidő végére.

A filmet 2021-ben tervezik bemutatni.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés