Hírek

Halle Berry megvéd minket, nehogy belénk csapódjon a Hold

A fenti szürreális cím rögtön egy kicsivel több értelmet nyer, ha hozzátesszük, hogy Halle Berry nem más, mint a katasztrófafilmek legnagyobb hollywoodi képviselője, Roland Emmerich rendezésében szerepel.

Képzeljük el a Michael Bay-féle Armageddont, és az aszteroidát cseréljük ki a Holdra. Nagyjából ez a készülő Moonfall koncepciója, melyben tudósok és asztronauták próbálják meggátolni, hogy a Föld ütközzön a közvetlen szomszédságában kóválygó égitesttel. A történet szerint ugyanis a Hold letér a pályájáról, és ez csak a Josh Gad által alakított furcsa kockának tűnik fel.

Roland Emmerich

Halle Berry alakítja majd a főszereplő veterán asztronautát, aki minden rátermettségét összeszedve menti meg a világot.

A John Wick: 3. felvonásban nyújtott merész akciójelenetei után már azon sem fogunk csodálkozni, ha a színésznő páros lábbal rúgja a helyére a sajtból készült istenkalácsát.

Roland Emmerich a 2012 és A függetlenség napja: Feltámadás óta legnagyobb szabású katasztrófafilmjével térhet vissza a számára (és számunkra is, valljuk be) unalomig ismert kedvenc zsáneréhez. Ha becsukjuk a szemünket, láthatjuk magunk előtt a vicces mellékfigurákat, az aggódó apafigurákat és a cinikus szereplőket, akik úgyis a halakkal vacsoráznak a játékidő végére.

A filmet 2021-ben tervezik bemutatni.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya