Hírek

Halle Berry is szerepel a Netflix melós James Bond-filmjében

Halle Berry

Nagyban készül a Netflix kémfilmje, az Our Man from New Jersey pedig felvette a stáblistára Halle Berry-t. Az Oscar díjas színésznőtől nem áll messze a műfaj.

A Netflix közelgő kémfilmjében Mark Wahlberg lesz a főszereplő, ezt már korábban tudtuk, de a Variety a napokban megírta Halle Berry érkezését is. Wahlberg egyben producer is a projektben, és együtt dolgozik Stephen Levinsonnal, akinek tavaly szintén a streaming szolgáltatóhoz készült Spenser az igazság nyomában című filmje. A forgatókönyvet Levinson ötlete alapján David Guggenheim írja, aki korábban olyan akciófilmeken dolgozott, mint a Denzel Washington és Ryan Reynolds főszereplésével készült Védhetetlen vagy a szintén a Netflixen futó sorozat, A kijelölt túlélő.

A történet részleteit egyelőre homály fedi, de az alkotók annyit elárultak már, hogy ez amolyan „melós James Bond” lesz.

Az eddig ismertek egyébként is fekszenek Berry-nek, hiszen korábban igazi James Bond filmben is szerepelt, ő játszotta Jinxet, a főgonoszt az utolsó Pierce Brosnan epizódban, a Halj meg máskor címűben.

Berry azóta komoly akciófilm múltat épített fel magának. Ő volt Storm az X-Men filmekben, ott volt a John Wick 3. felvonás – Parabellumban, de szerepet kapott Roland Emmerich Moonfalljában, ami az utómunkáknál tart.

Ráadásul a Netflixnél betöltött pozíciója is erősödik. Rendezői bemutatkozása, az MMA harcosról szóló Bruised a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál után tavaly jelent meg online, egyelőre csak Amerikában. A filmnek nemcsak rendezője, hanem egyben főszereplője is.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com