Hírek

Új előzetessel jelentkezik az év egyik legjobban várt sorozata, a Halo

A Paramount+ videójáték adaptációja március 24-től lesz megtekinthető. A második előzetes részletesebb betekintést enged az első évad világába.

A sorozat alapjául szolgáló videójáték, a Halo egy first-person shooter típusú játék, amelynek története az emberiség és Covenant háborújáról szól. Az emberek oldalát Master Chief John-117 nevezetű, kibernetikai fejlesztésekkel ellátott szuperkatona erősíti. A húsz éves múltra visszatekintő Halo sorozat hihetetlen népszerűségre tett szert, összbevétele 2 milliárd dollár felett járnak.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Az előzetesből kiderül, hogy Dr. Halsey (Natascha McElhone) felelős az úgynevezett spártai egység létrehozásáért, melynek irányítója Master Chief John-117 (Pablo Schreiber). Megismerhetjük tovább Quan Ah (Yerin Ha) karakterét és egy csomó izgalmas és látványos helyszínt.

A sorozat nem csak azért az év egyik legjobban várt sorozata, mert a hihetetlenül népszerű Halo adaptációja, ugyancsak hozzáad a várakozáshoz, hogy már 2013 óta létezik a készültség különböző fázisaiban, ezalatt megjárt több tulajdonost is. De 2022-ben megállíthatatlan a bemutatkozása, s akár rosszul, akár jól sül el az adaptáció, az biztos, hogy visszhangja lesz. Ráadásul a második évad is előkészülőben van. Az első évad showrunnerjei Kyle Killen és Steven Kane, s az előzetes alapján érdemes lesz belenézni az adaptációba.

A sorozat március 24-tól lesz elérhető.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés