Hírek

Hamar megtalálták Bryan Singer helyettesét a Bohém rapszódiához

A 20th Century Fox nem totojázik, pár nap után be is jelentette, ki lesz az, aki a Bohém rapszódia című Queen életrajzi film hátramaradt két hétnyi forgatását levezényli.

Dexter Fletcher főleg színészként dolgozott korábban, így neve a Csillagpor vagy A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacsőből lehet ismert. Filmrendezői karrierje tavaly tett nagy lépést előre – kimagasló kritikai sikert ért el harmadik munkájával. Az Eddie, a sas című életrajzi filmvígjátékban a Taron Egerton által játszott Eddie Edwards egyedülálló sportolói karrierjét követtük nyomon.

Fletcher erősségének bizonyult a szórakoztató hangvétel és a korhű stílus megtartása.

Bryan Singer

Bryan Singer (Közönséges bűnözők, X-Men – A kívülállók) rendezőt váltja a Foxnál, akit az elmúlt héten rúgott ki a stúdió. Az ok Singer hozzáállása volt, ugyanis többször összeveszett a film stábjával, valamint párszor nem jelent meg a forgatásokon. A Freddie Mercury-t játszó Rami Malek szerint profihoz nem méltó módon viselkedett a rendező. Sok jelenetet hiánya miatt az operatőre rendezett meg. Az egyik színészt, Tom Hollandert pedig utólag kellett visszacsábítani a projekthez, mert otthagyta azt a rendező miatt.

Singer legutóbbi hosszabb távolmaradását édesanyja betegségével indokolta, ám a Fox úgy döntött inkább meneszti a projekt éléről. Emelett a stúdió nem újítja meg a szerződést Singer produkciós cégével, a Bad Hat Harry-vel sem – írja a Hollywood Reporter.

A Bohém rapszódia bemutatója nem változott: 2018. december 25-én környékén kerül az amerikai mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com