Hírek

Hamarabb érkezik a Legendás állatok 3., és kiderült a teljes cím is

Eddig úgy tudtuk, a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik részére 2022. július 15-ig kell várnunk, azonban a Collider értesülései szerint felgyorsultak az események, és a bemutató napját előrehozták április 15-re.

Emellett egyéb érdekességek is napvilágra kerültek, méghozzá az alcímre, ami sokat elárul arról, hogy ki lesz a harmadik rész középpontjában: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Nem kérdés tehát, hogy a jelen állás szerint áprilisban érkező film nagy hangsúlyt fektet majd a legendás, akkor még ifjabb mágus eddig az ismeretelenség homályában rejtőzködő ügyes-bajos dolgaira.

A harmadik részről egyébként eddig is viszonylag sok kisebb-nagyobb információmorzsa derült ki. Tavaly novemberben például azzal a hírrel döbbentették le a rajongókat – sokakat pozitív, és szintén sokakat negatív értelemben –, hogy a Gellert Grindelwaldot játszó Johnny Depp helyébe Mads Mikkelsen lép. A döntés mögött nagy valószínűséggel PR okok húzódtak: a Warner Bros. nem akarta, hogy Depp botrányos válása Amber Harddel rossz fényt vessen a stúdióra.

Hogy Hollywood kedvenc dán színésze kapta meg helyette a szerepet, első pillantásra egyébként remek ötlet, és egy újabb ok, ami miatt várhatjuk a széria harmadik felvonását. Ahogyan az is izgalmassá teszi a film kulisszák mögötti vonulatát, az az, hogy azért Depp valamilyen mértékben és szerepben mégiscsak fel fog bukkanni a filmben.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com