Hírek

Hamarosan forog a Shop-stop 3., most már tényleg!

Jövő hónapban kezdődik meg Kevin Smith 1994-es, kis költségvetésű, ám óriási sikert arató kultfilmjének, a Shop-stop 3. részének forgatása. Úgy tűnik, ezúttal már tényleg.

Kevin Smith a Shop-stoppal olyan, egyébként teljesen átlagos figurákat tett kultikussá, mint Dante, a bolti eladó, a videotékában dolgozó Randal, a környékükön füvet áruló (először Csöndes, majd) Néma Bob és Jay. A ’94-es sikert aztán további, javarészt szintén sikeres filmek követték (Shop-show, Képtelen képregény, Jay és Néma Bob visszavág, Jay és Néma Bob reboot), és

még 2014-ben jött a nagy bejelentés, miszerint a Shop-stop 3-ra is számíthatunk.

Aztán ebből nem lett semmi, 2018-ban röppentek fel ezzel kapcsolatban újabb hírek, azok is csak arról tájékoztattak, hogy a Randalt alakító Jeff Anderson mégsem vállalná el a szerepet – pedig a harmadik rész kifejezetten őt helyezte volna középpontba. Hogy az elmúlt három évben mi változott, nem tudni, de mégis mindenki visszatér a Shop-stop 3-ban, eredeti szerepében, még Anderson is. A forgatókönyvet ezúttal is Kevin Smith írja – adta hírül a Deadline.

Hogyan mentsük meg Kevin Smith-t?

A hírt Kevin Smith tette közzé az Instagramján, ebből derül ki, hogy a forgatás jövő hónapban kezdődik:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kevin Smith (@thatkevinsmith)

A történetet sem fedi teljes homály: a főszerepbe helyezett Randal szívrohamot szenved el, és ezután úgy dönt, felkéri barátait, Dantét, Jay-t, Eliast, és Néma Bobot, hogy készítsenek filmet az életéről az abban fontos szerepet játszó kisboltban.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com